top of page

Kimenetek beállítása

Kimenetek bekötése a motorvezérlő egységbe

Az OUT1 és az OUT2 kimenetek három kivezetéssel rendelkeznek.

 

Az OUT kimenetek NC termináljain nyugalmi helyzetben zárt kontaktus van a COM felé, míg az NO termináljain nyugalmi helyzetben nyitott kontaktus (szakadás) van a COM felé.

oio-hu-page-Kimenetek-Beallitasa-pic01.webp

Az S2 kapcsoló

oio-hu-page-Kimenetek-Beallitasa-pic02.webp

2. KÉTKIMENETES mód esetén (S2 kapcsoló „BE” állásban)

Amennyiben a motorvezérlőnek két külön vezérlőbemenete van a nyitáshoz és a záráshoz, akkor az S2 kapcsolót állítsd a felső „BE” állásba. Ebben a vezérlési módban az OUT1 kimenet szolgáltatja a vezérlőimpulzust a nyitáshoz, az OUT2 pedig a záráshoz.

oio-hu-page-Kimenetek-Beallitasa-pic03.webp

2. EGYKIMENETES mód esetén (S2 kapcsoló „KI” állásban)

Amennyiben a motorvezérlőnek csak egy vezérlőbemenete van, akkor az S2 kapcsolót állítsd az alsó „KI” állásba. Ebben a vezérlési módban az OUT1 kimenet szolgáltatja a vezérlőimpulzust mind a nyitáshoz, mind a záráshoz, az OUT2 kimenet pedig a mobilalkalmazásban beállítható időtartam erejéig aktiválva marad minden egyes vezérléskor. Az OUT2 kimenet olyan motorvezérlőknél használható, amelyek hosszabb vezérlőimpulzust igényelnek a nyitáshoz / nyitva tartáshoz, de alkalmas lehet kapuvilágítás vezérlésére is.

oio-hu-page-Kimenetek-Beallitasa-pic04.webp

A "Működési mód" kapcsolók beállítási sémája

oio-hu-page-Kimenetek-Beallitasa-pic05.webp

Szeretnél többet tudni a kimenetek beállításáról?

Olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket a témában. Tapasztalataink szerint a problémák 95%-ára megtalálod a megoldást, de ha mégsem, Technikai támogató kollégáink mindig állnak a rendelkezésedre.

bottom of page