top of page

Felhasználókezelés

Az OPEN.ioting mobilalkalmazásban kétféle felhasználó típust különböztetünk meg:

tulaj

Tulajdonos

A Tulajdonos a legmagasabb jogosultsággal rendelkező szint, neki van lehetősége az eszköz beállításait paraméterezni, és újabb felhasználókat hozzáadni vagy törölni az alkalmazásból.

 

A Tulajdonos jogosult meghívni az alkalmazásba további felhasználókat, például egy család esetében a családtagokat, vagy egy társasház esetén a közös képviselő a lakóközösség tagjait, vagy egy cégvezető a munkavállalókat egy telephelyen.

 

A Tulajdonos a Felhasználókat email cím megadásával, emailben hívja meg.

 

A Tulajdonos ingyenesen akár 50 főt is meg tud hívni egy eszköz kezelésére, viszont lehetőség lesz egyszeri díjazásért cserébe egészen 500 főig kiegészíteni*.

Felhasználók számának bővítése*:

 

  • 100 felhasználóig, 25 EUR ellenében

  • 500 felhasználóig, 75EUR ellenében

 

A Felhasználók számát a mobilalkalmazáson keresztül tudja bővíteni, és a díjat is ott lehet bankkártyával kifizetni.

 

A Felhasználót kizárólag az alkalmazás Tulajdonosa tudja eltávolítani az appból és természetesen maga a felhasználó is dönthet úgy, hogy törli az eszközt és nem akarja tovább használni.

*A felhasználóbővítés hamarosan elérhető.

A Tulajdonos minden felvett eszközhöz 50 Felhasználót társíthat.

felhasz

Felhasználó

A Felhasználó az emailben lévő aktiváló link megnyomásával fogadja el a felkérést.

 

Amennyiben még nincs a Felhasználónak OPEN.ioting mobilalkalmazása, akkor a link automatikusan átirányítja a Google / Apple áruházba, ahonnan letöltheti a mobilalkalmazást. Amennyiben már rendelkezik OPEN.ioting mobilalkalmazással, akkor a link telepíteni fogja az eszközt.

OIO-Support-Fontos.webp

FONTOS: A meghívóban található linket mindig a mobilalkalmazással nyisd meg azon a mobiltelefonon, ahonnan a továbbiakban vezérelni szeretnéd az OPEN.ioting eszközt.

Szeretnél többet tudni a tulajdonosi és felhasználói jogkörökről és funkciókról?

Olvasd el az alábbi gyakori kérdéseket a témában. Tapasztalataink szerint a problémák 95%-ára megtalálod a megoldást, de ha mégsem, Technikai támogató kollégáink mindig állnak a rendelkezésedre.

bottom of page