top of page

Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés

A Stripe biztonságos felületén bármilyen bankkártyával tud fizetni.


A kiválasztott Termékek megrendelése után Ön a Stripe fizetőoldalára kerül átirányításra, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Önnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési módnál megadja a bankkártya adatait, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV). A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítás

A webáruház szállító partnere a GLS Futárszolgálat.

 

A szállítás háztól házig történik, gyors, pontos,  kényelmes. A csomagok kézbesítése átadástól számított 24 órán belül megtörténik.

 

Belföldi kézbesítés ára bruttó 1290 Ft


A munkanapokon 12 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések másnapra kisszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott és kifizetett rendelések, az első munkanapon kerülnek feladásra. Egy hétvégén leadott rendelés, az azt következő munkanapon kerül feldolgozásra és feladásra, majd az azt követő napon kerül kiszállításra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.


A szállítás és fizetés pontos leírását az Általános Szerződési Feltételekben találja.

bottom of page