top of page
OIO-Rolunk-head.webp
OIO-Main-Head-shape.webp

Rólunk

Kik állnak az OPEN.ioting mögött?

Az open.ioting okos kapunyitó eszközt az AAA minősítéssel rendelkező TELL cégcsoport fejleszti és gyártja saját magyarországi gyártóegységében. A hazai és nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplőjeként a távfelügyelet, ellenőrzés, vezérlés, kapuautomatizálás és járműkövetés területén kínál innovatív termékeket és szolgáltatásokat. Az 1996-ban létrejött TELL cégcsoport jelenleg négy magyarországi és egy romániai vállalattal, valamint több mint 100 dolgozóval büszkélkedhet.

Rólunk

Termékeink közel 60 országban vannak jelen, melyek az állami, magán- és a vállalati szférában egyaránt megtalálhatóak, kínálatuk pedig kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges összes rendszerre.
A vállalatunk által biztosított minőséget és szakértelmet mára már rengeteg magánszemély veszi igénybe, akiknek fontos az elérhető árú biztonság. Továbbá olyan piaci szereplők tették le a voksukat a TELL mellett, mint a Magyar Posta, Katasztrófavédelem, HELL Energy, Magyar Államkincstár, British American Tobacco, Audi Hungária Zrt. és számos további sikeres vállalkozás.

Eszközeink a legmagasabb minőségi ellenőrzés mellett és a legkorszerűbb technológiák felhasználásával, magyar szakemberek segítségével készülnek. Az anyacég fő tevékenysége a fejlesztés és gyártás, melynek keretében jellemzően mobilkommunikáción és IP technológián alapuló termékek megvalósítása zajlik. A TELL által gyártott eszközök forgalmazását és piacra juttatását belföldi értékesítési csapattal a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi. A cégcsoport harmadik pillére, a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., amely a cég által kifejlesztett easyTRACK rendszer segítségével komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt immár közel 3000 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítunk a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatjuk fejlesztéseinket, melyről a T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. gondoskodik.

TELL munkatársai
TELL export kiállítás

Innovatív megoldásainkat az ügyfelek ma már számos felhasználási területen élvezhetik, legyen szó akár távfelügyeletről, biztonságtechnikáról, épületgépészetről, klímatechnikáról, hűtés- és fűtésvezérlésről vagy mezőgazdasági szféráról.

Az évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat, valamint a folyamatos megújulásra való törekvés garanciát jelent arra, hogy ügyfeleink részére megbízható és magas technikai színvonalat képviselő megoldásokat kínáljunk. Mi sem igazolhatná ezt jobban, mint a TELL védjegyévé vált kimagasló műszaki támogatása, mely minden ügyfele számára elérhető.

bottom of page