top of page
Keresés

OPEN.ioting okos kapunyitó: 5+1 előny és felhasználási területek

A technológiai fejlődés rengeteg területen megkönnyítette mindennapi életünket, és az intelligens megoldások egyre népszerűbbek. Az OPEN.ioting okos kapuvezérlő eszköz egy olyan innováció, amely számos haszonnal jár, hiszen nemcsak kényelmet, de biztonságot is kínál.


Ebben a cikkben az OPEN.ioting 5+1 fontos előnyét mutatjuk be, amelyeket a vásárlóink a legfontosabbnak tartanak.


Az OPEN.ioting okos kapunyitó eszköz lehetővé teszi a kapu távoli vezérlését akár mobiltelefonnal, akár Apple okosórával. Ennek köszönhetően soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy nem zártad be rendesen a kaput, vagy éppen nem találod a hagyományos távirányítót, esetleg ellopták, vagy lemerült az elem benne. Egy egyszerű mozdulattal ellenőrizheted és vezérelheted a kapudat bárhonnan, legyél akár a munkahelyeden, vagy külföldön.


Az eszköz közvetlenül a kapuvezérlő elektronikájához csatlakoztatható, így nem szükséges külön 230V-os tápellátást keresni. Ennek jelentős előnye, hogy egyenesen a 230V-os hálózatra kapcsolható, amely a legtöbb esetben elérhető a kapuvezérlő eszközökben. Tehát nincs szükség további tápegység vagy adapter telepítésére.


Az OPEN.ioting okos kapunyitó a WiFi mellett Power over Ethernet (PoE) technológiát használ az internethez való csatlakozáshoz, mely hatékony és stabil módszer a hálózati kapcsolat biztosítására, így lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csatlakozási módot.


Az eszköz nemcsak a kapu vezérlését teszi lehetővé, hanem jelzi is annak nyitott vagy zárt állapotát a bemeneteken keresztül. Ez segít abban, hogy mindig tisztában legyünk a kapu helyzetével, és gyorsan reagálhassunk, ha probléma merül fel.


Az OPEN.ioting okos kapuvezérlő figyelmeztetést küld, ha valaki nyitva felejtette a kaput, vagy nem záródott be megfelelően. Ez növeli a biztonságot és segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket, anélkül, hogy a munkahelyünkön vagy a nyaraláson kellemetlen perceket okoznánk magunknak az idegőrlő aggódással, vagy egy felesleges hazaúttal.


Az eszköz könnyű felhasználókezelést és egyszerű telepítést ígér. A felhasználók egyszerűen hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a rendszerből, és a beállítások könnyen testre szabhatók. Ingyenesen akár 50 felhasználót lehet meghívni, akiknek hozzáférést adhatunk a kapuinkhoz. A hozzáférést bármikor vissza is vonhatjuk, így mindig csak az arra jogosult személy nyithatja ki a kaput. A felhasználók száma egészen 500 főig bővíthető.


Az OPEN.ioting rendkívül sokoldalú, és számos helyszínen bizonyult ideális választásnak. Vásárlóink legyakrabban családi házas övezetekbe, irodákhoz, Airbnb lakásokhoz és házakhoz, nyaralókhoz, valamint üzlethelyiségekhez választják.


Az eszköz mindegyik felhasználási területen megkönnyíti a kapuvezérlést és növeli a biztonságot, miközben a felhasználók egyszerűen követhetik nyomon a kapu aktuális állapotát mobiltelefonjukról vagy Apple okosórájukról.

Comments


bottom of page