top of page
OIO-FUnkciok-Head.webp

Instant megoldás, ha okoskaput szeretne

Miért ne tenné kényelmesebbé és biztonságosabbá az életét? Mostantól a mobilja segítségével kezelheti és ellenőrizheti kapuját, gyorsan és egyszerűen.

OIO-Funkciok-Blokk-2.webp

Kapu állapotának figyelése

Az open.iotinggal mindig tudni fog kapuja aktuális állapotáról. A végálláskapcsolók bekötését követően a mobilalkalmazásban azonnal látható

  • a kapuk nyitásának és zárásának folyamata;

  • a kapuk jelenlegi állapota – nyitva vagy zárva vannak. 

Mobilalkalmazás

Az egyszerűen kezelhető mobilalkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető és 50 felhasználóig díjmentes.* A felhasználók hozzáadása email címmel, vagy ha már rendelkeznek open.ioting alkalmazással, felhasználónév alapján történik. Akár az alkalmazás megnyitása nélkül Widget megnyomásával nyithatja és zárhatja kapuit.

Android-ikon.webp
iOS-ikon.webp
OIO-Funkciok-Blokk-3.webp
OIO-Funkciok-Blokk-4.webp

Értesítések

Értesítést állíthat be az egyes kapuk nyitási eseményeihez, így folyamatosan kontroll alatt tarthatja ingatlanjait. Hasznos lehet, ha gyakran van úton, esetleg figyelemmel követné távoli nyaralóját, vagy csak maximális biztonságban szeretné tudni szeretteit és saját magát.

Geofencing (GPS-based Automatic Gate Opening Feature)

Használja az automatikus nyitási funkciót, így kapuja azonnal kinyílik, amikor megközelíti azt.
Ha általában ugyanazon az útvonalon megy haza, a Geofencing-gel időt és energiát spórolhat nap mint nap. 

OIO-Funkciok-Blokk-5.webp
OIO-Funkciok-Blokk-6.webp

Apple Watch támogatás

Nyissa és zárja kapuját Apple okosórájával, így futáskor vagy bevásárlás után sem kell elővennie mobilját! Mindössze egyetlen érintéssel azonnal képes lehet kapuját vezérelni.

Okosotthon támogatás - HAMAROSAN!

Amazon Alexa

Google Home

Folyamatos fejlesztés – A jövőben időről-időre új funkciókkal frissítjük az open.ioting alkalmazást, így mindig a legfrissebb verziót használhatja 

bottom of page